Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok – Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

 Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – 
Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok –
Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

Bejelentkezés/Regisztráció az e-munkaegeszsegugy.hu integrált rendszerbe

A forgalommal szemben hajtott fel az M4-esre egy idős sofőr

Forgalommal szembe hajtó autóst fordított vissza július 16-án a többi arrafelé közlekedő. Egyikük elküldte az erről készült videót a Bp-i autósok közössége oldalnak:

Azt írták, a videón látható furgonos és a fedélzeti kamera felvételét beküldő olvasójuk gyors reakciója miatt nem történt tragédia az M4-esen, de szerintük az ritka, hogy civilek segítenek megoldani az ilyen helyzeteket. 

Az M4-es, gyömrői lehajtójánál észlelték, hogy szembe jött a menetiránnyal a kis szürke Peugeot, ekkor már a belső sávban szerencsére megállította azt egy furgon. “A furgonos gyors reakciójának volt köszönhető, hogy a forgalommal szembe forduló autóst megállította, mi a másik sávot zártuk” – írta a videó beküldője.

Az idős sofőr Debrecenbe akart menni a feleségével, de eltévedtek. A videón is láthatóan nehezen értette meg, hogy így a forgalommal szemben fog haladni, és másik kihajtón tud a helyes irányba felhajtani.

Az RTL Klub is feldolgozta a hírt, a riportban arra figyelmeztetnek, hogy ez a bátor cselekedet borzasztóan veszélyes, érdemesebb inkább tárcsázni a 112-t. 

Ezek még érdekelhetik

Kapcsolat

hívjon

+36 70 452 40 89

Küldjön email-t

alvasmedicina@csoportpraxis.hu

Címünk

5000 Szolnok
Baross utca 49-51

Üzenet küldése

15 + 8 =