Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok – Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

 Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – 
Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok –
Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

Bejelentkezés/Regisztráció az e-munkaegeszsegugy.hu integrált rendszerbe

Halálos baleset az M4-en Monorierdő közelében

Mentőhelikopter is érkezett a balesethez, egy 73 éves férfi életét már nem tudták megmenteni

Két személygépkocsi ütközött össze 2020. szeptember 4-én 15 óra 30 perc körül az M4 autóút Cegléd felé vezető vezető oldalán. A Monorierdő térségében történt közúti közlekedési baleset következtében az egyik autó 73 éves vezetője a helyszínen meghalt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megerősítette információinkat. “A baleset 15:30 körül történt, Monorierdő térségében. Az M4-es autóúton egy autó lassított, a második ezt nem vette észre, vagy túl későn reagált, és nekiment az előtte lassító járműnek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ám az egyik autó vezetőjét, egy 73 éves férfit már nem tudtak megmenteni” – tudtuk meg a szóvivőtől. A rendőrség azóta hivatalos oldalán is közölte a hírt, amiből kiderült: a mentési munkálatok és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon lezárták a külső sávot, az M4-en emiatt volt torlódás. 

Ezek még érdekelhetik

Kapcsolat

hívjon

+36 70 452 40 89

Küldjön email-t

alvasmedicina@csoportpraxis.hu

Címünk

5000 Szolnok
Baross utca 49-51

Üzenet küldése

11 + 11 =