Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok – Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

 Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – 
Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok –
Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

Bejelentkezés/Regisztráció az e-munkaegeszsegugy.hu integrált rendszerbe

Szörnyet halt az idős sofőr, aki forgalommal szemben hajtott fel az M86-os útra

Eddig tisztázatlan okból hajtott szembe a forgalommal egy személyautó szerdán délelőtt az M86-os autóúton és először egy osztrák rendszámú autóval, majd egy magyar rendszámú teherjárművel ütközött. A vétlen kamionsofőr súlyosan megsérült, az okozó a helyszínen elhunyt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az M86-os autóúton, Répcelak közelében. Egy Toyota személygépkocsit vezető 74 éves asszony eddig tisztázatlan okból rossz helyen hajtott fel az autóútra, valószínűsíthetően Belednél és szembe haladt a forgalommal Szombathely irányába – írja a 112press.hu.

Egy jobbra ívelő kanyarból kiérve először érintőlegesen ütközött egy Csorna irányába tartó, osztrák rendszámú Mercedes személyautóval, majd frontálisan ütközött egy magyar rendszámú, rakomány nélküli teherszállítóval.

Az ütközést követően a személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A vétlen sofőrök és az egyik személyautó utasa még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a járműveket.

A lángba borult autó sofőrjét a helyszínen tartózkodók szabadították ki a roncsból. A Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a sárvári hivatásos, a répcelaki önkormányzati és a nicki önkéntes tűzoltók áramtalanították a balesetben érintett járműveket. Az egységek vízsugárral megakadályozták, hogy a személyautó lángjai a többi gépjárműre is átterjedjenek, majd eloltották a tüzet.

A baleset okozója a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A szalagkorlátnak is nekiütköző teherszállítót vezető férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek még érdekelhetik

Elaludt a volán mögött, betonoszlopnak csapódott Kadarkúton

Elaludt a volán mögött, betonoszlopnak csapódott Kadarkúton

A Kaposvári Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki elaludt a volán mögött, emiatt pedig balesetezett. A vád szerint a húszas éveiben járó férfi 2021 júliusában, az éjszakai órákban Kadarkúton vezetett, amikor...

Kapcsolat

hívjon

+36 70 452 40 89

Küldjön email-t

alvasmedicina@csoportpraxis.hu

Címünk

5000 Szolnok
Baross utca 49-51

Üzenet küldése

2 + 7 =