Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok – Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

 Közlekedésbiztonság – Orvosi alkalmassági vizsgálatok – 
Speciális kiegészítő egészségügyi vizsgálatok –
Alvászavar szűrés – Pszichológiai alkalmasság

Bejelentkezés/Regisztráció az e-munkaegeszsegugy.hu integrált rendszerbe

Telex: Tizenkét kilométert haladt a forgalommal szemben, majd balesetet okozott egy sofőr az M85-ösön

Balesetet okozott egy forgalommal szemben haladó sofőr Győr-Moson-Sopron megyében, az M85-ös autóúton. A múlt keddi karambolról és az előzményekről készült felvételt a Magyar Közút tette közzé Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Azt írták, hogy az idős férfi egy pihenőhelyről hajtott fel a rossz oldalra, és több mint tizenkét kilométert tett meg, amikor egy másik autónak ütközött a fertőendrédi csomópontnál. A balesetben négyen sérültek meg, mindannyian kórházba kerültek.

Az elmúlt időszakban több hasonló baleset is történt. Tavaly júniusban például szintén egy idős férfi tévesztette el az irányt az M85-ösön. De akadt már kamionos is, aki az M0-son hajtott szembe a többiekkel. Az M30-ason részegen, kivilágítatlanul bicikliző ember ép bőrrel megúszta a kalandot.

Az M85-ös autóút Sopront köti be az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A kétszer kétsávos, középen elválasztott úton 110 km/óra a sebességkorlátozás. A Csorna és Sopron közötti 51 kilométeres szakaszt 2020 decemberében adták át, vagyis az autósoknak már másfél évük volt arra, hogy megszokják.

Ezek még érdekelhetik

Elaludt a sofőr, meghalt az utas

Elaludt a sofőr, meghalt az utas

Egy bitument szállító kamion tartályának rohant egy autós az M3-as autópályán. Egy bitument szállító kamion tartályának rohant egy autós az M3-as autópályán. A kocsiban ketten ültek, a kocsi utasa, egy 54 éves nő a helyszínen meghalt, az autót vezető férfi pedig...

Kapcsolat

hívjon

+36 70 452 40 89

Küldjön email-t

alvasmedicina@csoportpraxis.hu

Címünk

5000 Szolnok
Baross utca 49-51

Üzenet küldése

15 + 8 =